Отзиви

Петя Емилова:
“Много спокойна и доволна водя детето си в яслата, защото виждам у самата нея същите чувства. Бях се подготвила за месеци трудна раздяла, но за мое най-голямо учудване тя спря да плаче за мен още на третия ден.”

Саша Боянова:
“Дъщеря ми беше на година и пет месеца, когато се преместихме да живеем в София. Побърквах се от тревога как ще и понесат новият град, новият дом, новата ясла. За щастие всички мои притеснения се стопиха в рамките на по-малко от два дни. Детски Център „Фъстъче“ се оказа разкошно място, а Мани – директорката – страхотен човек. Така и не преживях драмата със сутрешния плач за мама – на мен това просто не ми се е случвало. Яслата е топла и уютна. Възпитателките са изключително нежни с децата. Има просторно място за игра, а Южният парк – буквално отсреща – е зеленият оазис, който винаги съм искала за малката си лудетина. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!”

Росица Милчева:
“По стечение на различни обстоятелства дъщеря ми е посещавала краткосрочно няколко детски ясли и центрове, но детски център ”Фъстъче” е НЕЙНОТО място 🙂
Постъпи там на една година и пет месеца и благодарение на професионализма на персонала бързо успя да развие хигиенни навици, умения за самостоятелно хранене и богат речник. Там дъщеря ми придоби здравословен апетит (мечтата на всяка майка) и укрепна физически.
Едно от нещата, които силно ме впечатлиха в началото е, че детски център ”Фъстъче” разполага със ”служебни” детски колички за по-малките деца – така хем не се налага родителят да носи своя, хем детето не се лишава от разходка навън. Тук е моментът да спомена чудесните разходки и игри, които се организират в Южния парк – доста по-приятно от малък и неподдържан двор, нали? 🙂
За мен от особено значение е и успешният педагогически подход на Мани, благодарение на който децата от мънички изграждат в себе си чувства на съпричастност, взаимопомощ, трудолюбие и отговорност. Мога само да благодаря на Мани за отличните грижи, вниманието и любовта, с които се отнася към нашите деца.”

Ончо Алексанян:
“С жена ми сме много доволни от Детски Център Фъстъче. След като се грижиха безусловно и с много любов близо 2 години за синът ни, без всякакво колебание в момента сме им поверили и грижите за дъщеря ни. Препоръчвам центъра без всякакво колебание. Безупречни грижи и внимание и то на много добра цена. Обичаме те Мани!”

Copyright © 2024 Детски център „Фъстъче“ All rights reserved.